Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Acceptarea

Serviciile Neoadmin.ro sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Folosirea serviciilor Neoadmin.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor Neoadmin.ro.

2. Descrierea serviciilor

Site-ul Neoadmin.ro ofera utilizatorilor de Internet un serviciu de furnizare prin mijloace electronice, in principal, a informatiilor de specialitate, de analize, suport si de asistenta si de informare dedicata. Toate serviciile oferite de Neoadmin.ro sunt subiectul acestui acord de utilizare. Pentru a utiliza oricare dintre serviciile noastre trebuie sa dispuneti de echipamentele necesare (calculator, modem, telefon, telefon mobil, etc.) precum si de o linie telefonica si de o conexiune la reteaua Internet si sa platiti toate taxele asociate acestor servicii. Neoadmin.ro nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite materiale si informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe servere din orice motive. De asemenea, Neoadmin.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate/transmise sau existente pe site. Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de Neoadmin.ro pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, dvs. acceptati ca nu veti da in judecata furnizorul.

Serviciile vor fi solicitate prin intermediul formularului de contact, urmand ca in emailul de confirmare pe care il veti primi sa primiti si contractul aferent acestor servicii, cu toate specificatiile aferente.

3. Obligatiile utilizatorului 

Continutul si designul Neoadmin.ro, precum si orice alt material avand legatura cu Neoadmin.ro trimis catre dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: analize, studii de caz), apartin Neoadmin.ro, colaboratorilor sai sau editorilor - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Utilizatorul serviciilor Neoadmin.ro are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru folosirea formularului, pentru personalizarea serviciilor, pentru redactarea actelor justificative. In cazul in care Neoadmin.ro are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la serviciile oferite. Restrictionarea accesului poate insemna interzicerea accesului la servicii.

De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile si/sau portalul Neoadmin.ro. Furnizorul  serviciilor nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii portalului.

4. Reguli de confidentialitate si copywrite

Neoadmin.ro isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. Neoadmin.ro asigura utilizatorii sai ca nu va face publice datele personale comunicate de dvs. catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Roman. Neoadmin.ro isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica.

Reproducerea totala sau partiala, sub forma nemodificata sau prelucrata a site-ului Neoadmin.ro sau a informatiilor/analizelor oferite si/sau puse la dispozitie prin oricare mod de prezentare / transmitere pe Internet este permisa numai cu  acordul scris al Neoadmin.ro.                    

Este interzisa copierea, reproducerea, redifuzarea, transmiterea, prezentarea, retransmiterea si comunicarea publica a materialelor si analizelor cuprinse pe  site.

5. Garantii

Conducerea Neoadmin.ro, realizatorii si colaboratorii garanteaza calitatea serviciului oferit si buna credinta in furnizarea acestuia.

Neoadmin.ro pune la dispozitia utilizatorilor un serviciu de consultanta, analiza si asistenta, ce constau in interpretarea unor situatii puse la dispozitie de utilizator prin intermediul formularului de contact, interpretari ce au la baza legile in vigoare, dar care in acelasi timp nu constituie baza legala in conditiile legii. Din aceasta cauza  Neoadmin.ro isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii civile pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor.

Neoadmin.ro nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, Neoadmin.ro nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

Neoadmin.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de furnizarea/transmiterea unor informatii incorecte, fata de intarzierile care pot aparea, in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile din orice motive tehnice care pot aparea din cauza interne sau externe Neoadmin.ro. De asemenea, Neoadmin.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. 

In completare, Neoadmin.ro, colaboratorii si realizatorii, nu pot fi facuti raspunzatori in nici o masura pentru consecintele ce decurg din utilizarea infomatiilor/materialelor prezente pe site sau solicitate prin diferite moduri.