Despre noi

Despre noi

Despre noi

Compania Neo Admin vine in intampinarea tuturor celor care au nevoie de servicii in domeniul financiar-contabil si al serviciilor de administrare imobile bucuresti. Oferim pachete complete de servicii asociatiilor de proprietari pentru:

• Administrare financiar-contabila

• Administrarea tehnica a imobilului

• Servicii de casierie

• Administrarea completa a imobilelor si a ansamblurilor rezidentiale

• Servicii conexe in domeniu


Fie ca locuiti intr-un ansamblu rezidential mic, fie ca sunteti proprietarul unei locuinte intr-un ansamblu mai mare, noi va oferim servicii personalizate, in functie de nevoile specifice pentru administrare completa imobile bucuresti. Dorim sa legam colaborari pe termen lung si sa comunicam deschis cu partenerii nostri, raspunzand cu drag oricarei solicitari, sugestii sau intrebari venite din partea lor.

Neo Admin: seriozitate, transparenta, profesionalism si promptitudine

Acestea sunt cateva dintre calitatile care ne definesc si pe care le cultivam in relatia cu fiecare client. Oferim servicii de calitate la costuri optime pentru dumneavoastra, totul in conditii de transparenta maxima. Stim cat de ocupati pot fi oamenii, asa ca am conceput mai multe solutii de afisare a listelor de intretinere si a cheltuielilor aferente (inclusiv in format electronic, intr-o interfata special conceputa in acest scop), precum si de plata.
 

Portofoliul nostru bogat si experienta angajatilor Neo Admin sunt argumente convingatoare pentru oricine doreste sa beneficieze de servicii de administrare si financiar-contabile de cea mai buna calitate. Oferim fiecarei asociatii de proprietari sau ansamblurilor rezidentiale servicii si solutii complete inclusiv in privinta interventiilor de urgenta ce trebuie realizate la orice ora din zi si din noapte. Indiferent de compartimentul in care este nevoie de expertiza noastra (contabilitate, financiar, casierie, administrativ sau tehnic), reusim sa ducem la bun sfarsit, cu rezultate foarte bune, orice avem de rezolvat.
 

Alegeti acum unul din pachetele Neo Admin si va veti convinge!

 PACHET BASIC 

Contabilitate + Liste de intretinere + Acces online.

de la 7 Lei/apartament

 

 PACHET OPTIM

Contabilitate + Liste de intretinere + Casierie + Acces online.

de la 10 Lei/apartament

 

 

 PACHET PREMIUM 

Contabilitate + Liste de intretinere + Casierie + Tehnic + Acces online

de la 12,50 Lei/apartament

 

 PACHET EXTRA 

Pachetele Basic/Optim/Premium beneficiaza de Cenzorat

de la 3 Lei/apartament

 

 

Luand in considerare toate serviciile pe care le asiguram prin pachetul complet pus la dispozitia asociatiilor de proprietari, alegerea Neo Admin pentru administrare servicii contabile nu poate sa va aduca decat beneficii. Suntem mereu la dispozitia dumneavoastra pentru tot ceea ce trebuie rezolvat prompt, in conditii de transparenta maxima. Tinem mereu cont de sugestiile tuturor clientilor nostri si dorim sa le asiguram servicii de cea mai buna calitate.
 

Comunicarea cu partenerii pe termen lung in acest domeniu este esentiala. Sunt de trista amintire vremurile in care administratorul afisa o lista de intretinere cu costuri “umflate”, fara a oferi prea multe explicatii proprietarilor sau cele in care pierdeati mult timp pana reuseati sa platiti intretinerea. Noi am implementat ultimele tehnologii in domeniu, avem angajati calificati in domeniu, suntem foarte bine dotati tehnic si oferim tuturor proprietarilor posibilitatea de a plati de la distanta.
 

Eficientizam la maxim activitatea desfasurata pentru a putea avea unele dintre cele mai bune tarife de pe piata. Nu ezitati sa ne contactati pentru a concepe impreuna un pachet personalizat de servicii, astfel incat sa beneficiati de cel mai bun pret!