Tarife

Tarife

 Administrare completa imobil

Viata intr-un bloc de apartamente presupune luarea unor decizii comune la nivelul asociatiei de proprietari, plata facturilor pentru cheltuielile comune, precum si rezolvarea a numeroase probleme ce pot aparea in mod neprevazut. Neo Admin va pune la dispozitie servicii complete de administrare imobile bucuresti la cel mai bun pret, garantand calitatea ireprosabila a serviciilor prestate.

Administrarea unui imobil presupune, in plus, remedierea problemelor curente dintr-o cladire (in spatiile comune), calcularea exacta a contributiei fiecarui apartament la plata intretinerii, afisarea listelor de intretinere (la avizierul blocului si in format electronic), precum si obtinerea avizelor necesare atunci cand este nevoie de bransari la utilitati sau retele de comunicatii.

Incepand de la 12,50 Lei/apartament/luna

 Casierie

Activitatea noastra de administrare imobile Bucuresti acopera toate serviciile de care au nevoie asociatiile de proprietari. Practic, apeland la Neo Admin, incredintati tot ceea ce necesita rezolvare unor experti in domeniul administrarii condominiilor si aveti garantia ca totul este pe maini bune. Serviciul de casierie se ocupa de toate procedurile, actele privitoare la plati si penalitati, precum si modalitatile prin care pot fi facute aceste plati.

Dupa semnarea contractului cu asociatia de proprietari, este stabilit, de comun acord cu toti locatarii, programul agreat pentru afisarea si plata contributiei lunare la intretinere. Tabelul cu datele complete este afisat lunar la avizierul asociatiei si poate fi consultat inclusiv in format electronic de fiecare persoana, oricand doreste. In plus, lunar sunt afisate informatii privitoare la fondul de rulment si la cel de reparatii aflat in contul fiecarei asociatii.

Incepand de la 5 lei/apartament/luna

 Administrare Tehnica imobil

Confortul in propria casa depinde nu numai de ceea ce avem in interior, ci si de modul in care intretinem spatiile comune, mijloacele tehnice si ceea ce este implicat in buna intretinere a unui bloc. In activitatea noastra de administrare imobile sector 6, ne-am confruntat de-a lungul timpului cu numeroase provocari pe care le-am rezolvat cu bine de fiecare data. Totul depinde de buna organizare din partea administratorului si de implicarea activa a presedintelui asociatiei de locatari, alaturi de comitetul executiv.

Administrarea tehnica a imobilelor presupune si verificarea periodica a dotarilor, anexelor si spatiilor comune precum subsolul, ghena, ascensorul si instalatia electrica. Noi ne ingrijim de programarea verificarilor tehnice impuse de lege, de monitorizarea lor si remedierea la timp a oricarei defectiuni, totul cu ajutorul personalului specializat.

Incepand de la 3,50 Lei/apartament/luna

 Administrare financiar contabila

Neo Admin sta la dispozitia dumneavoastra pentru numeroase servicii de administrare completa imobile bucuresti, administrare servicii contabile, administrare financiar-contabila, precum si cu numeroase servicii conexe acestei activitati.

Pentru asociatiile de proprietari din Bucuresti am conceput un pachet de servicii atractiv pentru administrare financiar-contabila. Am creat un serviciu eficient si avantajos pentru clientii nostri, astfel incat ei sa primeasca cu promptitudine toate informatiile necesare privitoare la cheltuieli.

Incepand de la 6,50 Lei/apartament/luna

 Acces online

Alegand Neo Admin pentru serviciul de administrare completa imobile bucuresti sau administrare servicii contabile, alegeti simplitatea si eficienta in rezolvarea tuturor problemelor asociatiei de locatari din care faceti parte. Oferim un pachet complet de servicii in acest domeniu, tot ceea ce facem fiind la cel mai inalt nivel de profesionalism, in conditii de transparenta maxima.

Puteti folosi telefonul, tableta sau calculatorul personal pentru a va loga si a rezolva in cateva minute problema platilor. Nu aveti timp sa ne sunati? Nu-i nimic! Ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact sau pe grupul de Facebook si veti primi raspuns imediat din partea specialistilor nostri.

Incepand de la 1,50 Lei/apartament/luna

 Cenzorat

Toate asociatiile de proprietari au nevoie de servicii de cenzorat oferite de personal specializat. Partenerii Neo Admin au o experienta vasta in domeniu, operand cu succes, de peste 10 ani, prin asigurarea a numeroase servicii, printre care se numara si servicii de cenzorat. Puteti fi sigur ca beneficiati de servicii la cel mai inalt nivel din partea specialistilor nostri. Toti sunt experti contabili membri activi ai CECCAR.

Atat in domeniul financiar-contabil, in cel fiscal, cat si in domeniul resurselor umane, acesti specialisti va pot oferi oricand consultanta necesara. Activitatea de cenzorat implica numeroase responsabilitati de care ne achitam de fiecare data cu bine. In primul rand, cenzorii verifica toate actele, documentele, hotararile si regulamentele unei asociatii de proprietari. Toate neregulile observate sunt semnalate pentru a fi remediate.

Incepand de la 5 Lei/apartament/luna